miniкарт від

Основні переваги

Оформлення і використання

Після того як банк отримає Вашу заявку, ми контактуємо з клієнтом і запрошуємо в будь-яке відділення для отримання miniкарт. Ця картка оформлюється тількив якості додаткової до вже існуючої «Платинової карті», Карті Gold або Карті ЮНІОРА. Оформлення картки у відділенні банку займе всього 15-20 хвилин. При собі клієнт повинен мати паспорт.

Карта відкривається в національній валюті. Купуючи карту, можна не підв’язувати її до основної картки, а презентувати як подарунок своїм близьким, друзям або родичам. Для подальшого успішного використання miniкарт власнику достатньо просто звернутися в будь-яке відділення банку і підв’язати її до своєї «Платинової карті», Карті Gold або Карті ЮНІОРА.

Кредит і його використання

miniкарт не має свого рахунку та окремих умов обслуговування, а є оригінальним способом доступу до рахунку основної картки. Тому сума кредитного ліміту на miniкарт буде така ж, як і на основній карті. Передбачено також збільшення кредитного ліміту при його зміні на основний карті.

Період безкоштовного користування кредитом може складати 55 днів (більш детальну інформацію клієнт отримає у відділенні банку при отриманні карти. Мінімальний щомісячний платіж по кредиту становить 7% від суми заборгованості, тому такий режим повернення заборгованості не створює значного навантаження на сімейний бюджет. < / p>

Погашати кредит можна будь-яким зручним способом: при бажанні автоматичним списанням з зарплатної або іншої особистої карти, у відділенні ПриватБанку, через систему «Приват24» або термінали самообслуговування ПриваБанк. При цьому погашена частина кредиту знову стає доступною до використання!

Пільги і бонуси

Сьогодні з miniкарт зручно не тільки користуватися кредитом, але й зберігати на ній власні гроші. Особисті гроші по карті доступні в будь-який час в будь-якій точці світу. На залишок особистих коштів по miniкарт понад 500 гривень нараховується депозит 10% річних! Так само miniкарт бере участь у програмі «Бонус Плюс» та акції «Щасливий код».

Додаткові сервіси

Як подати заявку

Ваші додаткові можливості

SMS-банкінг

Інтернет-банк

Регулярні

Платежі по

Бонус Плюс

Усі Ваші картки безкоштовно підключені до SMS-банкінгу. Коли на Ваші карти зараховуються або списуються гроші, Вам приходить SMS-повідомлення про здійсненої операції. Також Ви можете керувати своїм рахунком c допомогою SMS-команд. Наприклад, щоб дізнатися баланс по карті, потрібно відправити на номер 1095 SMS-повідомлення з чотирма останніми цифрами номера Вашої картки.

Послуга автоматичної оплати рахунків. Тепер Вам не потрібно відвідувати банк, щоб оплатити комунальні послуги, телефонні рахунки, кабельне телебачення, Інтернет і багато іншого. Досить дати розпорядження банку, і кожен місяць з Вашого рахунку або картки буде списуватися необхідна сума.

Це унікальна послуга ПриватБанку, дозволяє Вам здійснити комунальний платіж або грошовий переказ з Вашої картки без відвідування банку, використовуючи тільки телефон. Всі дзвінки з мобільних телефонів на номер 8800200 20 80 безкоштовні. Для здійснення платежу достатньо вказати номер Вашої картки та реквізити одержувача. Платежі проводяться протягом одного робочого дня після Вашого дзвінка.

Конкуренція диктує свої умови і Ви прагнете здивувати Клієнта саме Вашими послугами, зацікавити саме Вашою продукцією? Значить, Ви потребуєте їх лояльності, оскільки чим більше лояльних Клієнтів, тим вище імідж бізнесу і тим більше він прибутковий.

Дивились також:

  • Продаш самробні тракторів луському районі волиськой обл

Comments are closed.